Met mijn inzending voor het Foodblogevent van november met als thema Voedselverspilling van Foodbloggers Benelux, werd ik uitgekozen als winnaar door de host Culinea. Hoe leuk is dat!

Daarom aan mij de taak om het event van december te hosten en een nieuw thema te bedenken. Met de feestdagen op de loer kan het natuurlijk niet missen dat het thema daar iets mee te maken heeft.

Als ik aan de gezelligheid van de feestdagen denk, denk ik al snel aan lekkere hapjes en drankjes die daarbij horen. Voor mij is dat onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar dat ik voor het thema 'Bubbles & Bites' gekozen heb.FOODBLOGEVENT Foodbloggers Benelux - maand December

Thema: Bubbles & Bites
Host: Do Me A Flavour

Ik ben heel benieuwd waar jullie aan denken bij het thema 'Bubbles & Bites'. Je kunt er allel kanten mee op. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een recept voor een lekkere mousserende cocktail, smakelijke borrelhapjes of misschien wel aan een combinatie van beide. Laat de verbeelding maar spreken. Ik zie jullie inzendingen heel graag tegemoet!

Nog even kort de spelregels op een rij:

  • Schrijf een blog binnen het thema 'Bubbles & Bites'
  • Plaats deze op jouw blog en zet erbij dat je deelneemt aan het foodblogevent van december 2016
  • Plaats een link naar deze blog in jouw blogpost
  • Laat hieronder een reactie achter dat je deelneemt en vermeld daarbij ook de link naar je inzending
  • Heb je geen blog, maar wil je wel graag mee doen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het artikel en een foto
  • Meedoen kan tot en met 31 december 18.00 uur, daarna maak ik zo snel mogelijk de winnaar bekend op mijn blog en via Facebook