Welkom op mijn foodblog!

Mijn naam is Lindsey en ik kan wel zeggen dat mijn leven voor een groot deel om eten draait. Ik breng heel wat uurtjes door in de keuken waar ik graag nieuwe gerechten maak. Inspiratie haal ik uit kookboeken, op internet of bijvoorbeeld op de markt of in de toko. Er is zoveel lekkers te vinden op de markt of in toko's dat ik altijd weer met veel meer thuis kom dan de bedoeling was. En als het een geslaagd gerecht was, maak ik daar natuurlijk een recept van voor op mijn blog.  

Naast recepten vind je op mijn website ook restaurant reviews (want wij gaan heel graag uiteten!) en reviews over foodevents die ik bezocht heb. Je vindt ook een overzicht met de upcoming foodevents, zodat ook jij ze niet hoeft te missen!

Veel foodbloggers zullen zeggen dat koken ze met de paplepel ingegoten is. Dat is in mijn geval juist helemaal niet zo. Wij aten meestal gewoon aardappels, vlees, groenten en af en toe spaghetti, macaroni of nasi en dan heb je het een heel eind gehad. Ook zeker helemaal niks mis mee, maar ik denk dat dat me wel nieuwsgierig gemaakt heeft naar wat er nog meer mogelijk zou zijn. En eigenlijk is die nieuwsgierigheid nooit weggegaan, want ik vind het nog steeds een uitdaging om nieuwe dingen te proberen.

En zoals dat waarschijnlijk bij iedereen wel eens gebeurd is, is er bij mij ook vaak genoeg wat misgegaan in de keuken. Zo herinner ik me de eerste keer dat ik inktvisringetjes wilde frituren in een grote pan nog heel goed. Ik had geen idee hoe heet de olie moest zijn, dus ik gokte het er op. Met het gevolg dat de inktvisringetjes binnen een paar seconden volledig zwart waren. Desondanks heb ik me niet laten weerhouden om nog veel meer dingen uit te proberen. En nieuwe dingen uitproberen doe ik nog steeds. Er is zo ontzettend veel diversiteit in voedingsmiddelen dat er altijd nog wel wat te ontdekken valt. En dat maakt de wereld van de voeding ook zo ontzettend leuk.

Ik wens je heel veel plezier op mijn foodblog. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met me op!