Deze kipwraps met Heksenkaas zijn echt verrassend lekker en ja ook deze staan weer in mum van tijd op tafel. Natuurlijk zou je ook zelf je eigen versie op Heksenkaas kunnen maken, maar in dit geval ga ik voor lekker snel. Ook ik heb tenslotte niet altijd zin om lang in de keuken te staan.

Ik heb deze wraps nu al enkele keren geserveerd op een feestje en ze vinden altijd gretig aftrek. Het is weer eens wat anders dan de gebruikelijke wrap met zalm en roomkaas. Al blijf ik die ook nog steeds ontzettend lekker vinden, moet ik toegeven.

Als wij wraps gegeten hebben als warme maaltijd, dan blijven er altijd wel een paar liggen. Op deze manier kun je die gemakkelijk verwerken. Ik vind het namelijk altijd ontzettend zonde om eten weg te gooien. En als je jezelf eens extra wil verwennen, dan neem je deze wraps lekker mee als lunch naar je werk. Dan heb je toch echt iets om naar uit te kijken!


Aantal: 8 prikkers
Bereidingstijd: 10 minuten

Dit heb je nodig:
Ingrediƫnten:
2 wraps
8 plakjes kipfilet (vleeswaren)
2 flinke eetlepels Heksenkaas
enkele blaadjes ijsbergsla
verse bieslook

Keukenbenodigdheden:
mes
8 prikkers

En zo maak je het:

  • Leg een wrap voor je neer op het werkblad
  • Besmeer deze met een flinke eetlepel Heksenkaas
  • Beleg de wrap vervolgens met 4 plakjes kipfilet, zodat de hele wrap min of meer bedekt is
  • Knip of snijd wat stengeltjes bieslook fijn en strooi deze over de kipfilet
  • Leg vervolgens nog enkele blaadjes sla op de kipfilet, zodat wederom de hele wrap bedekt is
  • Rol de wrap voorzichtig en strak op
  • Snijd de wrap in 8 stukjes
  • Rijg aan iedere prikker 2 stukjes
  • Doe dit ook met de andere wrap
  • Schik alle prikkers op een mooi bord of op een houten plank, zoals op de foto
  • Eet smakelijk!