Een lekkere variatie op brood zijn wraps. Ik heb ze deze keer gevuld met een eiersalade. Aan deze eiersalade is een pittige twist toegevoegd door het gebruik van mierikswortel. Hou je daar niet van, dan kun je deze ook prima achterwege laten.
In dit recept gebruik ik halvanaise om het net wat gezonder te houden, maar je kunt op mayonaise of eventueel fritessaus gebruiken. Je kunt er ook nog wat augurk aan toe voegen om het geheel wat frisser te maken.

Deze wraps zijn overigens ook heel geschikt voor op een feestje. Ze zijn heel eenvoudig te maken en je kunt ze prima van te voren maken, zodat je ze alleen nog maar op tafel hoeft te zetten.


Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 10 minuten

Dit heb je nodig:

Ingrediënten:

2 eieren
1 wrap
2 eetlepels halvanaise
1/2 theelepel mierikswortel
peper
zout

En zo maak je het:

  • Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard
  • Pel de eieren en snijdt ze fijn
  • Doe de ei in een schaaltje en voeg hier halvanaise en mierikswortel aan toe
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Leg de wrap op een bord en besmeer deze over de hele oppervlakte met de eiersalade
  • Rol de wrap op en snijd in stukjes van ongeveer 1 cm
  • Eet smakelijk!