Ik maak van mijn lunchgerechten graag een feestje. Een simpele boterham met kaas zul je mij dan ook niet zo heel snel zien eten.
Deze sandwich met kipfilet en avocado heb je in een handomdraai gemaakt. Hij ziet er niet alleen heel lekker uit, hij is het ook!

Ik heb het brood deze keer niet geroosterd, maar zeker als het brood een dag oud is doe ik dat meestal wel. Dat geeft het nog meer bite. Je zou ook alleen de crème van avocado en crème fraîche er op kunnen doen en de plakjes avocado kunnen vervangen voor plakjes ei.


Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 5 minuten


Dit heb je nodig:
Ingrediënten:
2 sneetjes casinobrood
2 plakjes kipfilet
1/2 avocado
cherrytomaatje
handje rucola
1 theelepel crème fraiche
peper
zout

En zo maak je het:

  • Snijd de sneetjes brood schuin door midden
  • Schil de avocado
  • Prak de helft van de halve avocado en meng met een theelepel crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout
  • Snijd de rest van de avocado in plakjes
  • Smeer de avocadocrème op twee helften van het brood en leg hier vervolgens rucola, kipfilet en plakjes avocado op
  • Doe de andere helft van het brood er op, steek er een prikker in en doe hier een half cherrytomaatje op
  • Eet smakelijk!